środa, 19 czerwca 2013

Ryżowa sałatka z kalarepką

Ryżowa sałatka z kalarepką

Pyszna jako dodatek do mięsa lub samodzielnie jako lekki lunch.




Składniki na 1 miseczkę:

  • 1 szklanka ugotowanego, ciepłego ryżu
  • 1 kalarepka pokrojona w kosteczkę
  • 2 łyżki nierafinowanego oleju lnianego
  • sól
  • świeżo zmielony, czarny pieprz
Wszystkie składniki mieszamy i gotowe :)
Proste, ale naprawdę pyszne.


Smacznego :)



2 komentarze:

  1. Super! Kocham kalarepkę, nie sądziłam, że można ją jeść w towarzystwie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Dziękuję :) Polecam, naprawdę pyszna :)

    OdpowiedzUsuń

Zapraszam do komentarzy. Każda opinia jest cenna :)